The Finnish JOLIER collection is available at Korjaamo Spring Market May 11th at the most discounted prices, up to -80%! Find out the product availability and discounts from here: JOLIER-Korjaamo-2019.pdf. We offer the possibility to pre-order the listed JOLIER products in advance by e-mailing us: info(at)jolier.com. Pre-orders can be invoiced and sent by post in advance if for example you are unable to attend the market. There are a limited number of products, orders are handled in the order they are received.

Change your look in an instant! Innovative and high-quality JOLIER collections are based on the core values ​​of convertibility, size adjustment and durable design, giving the garment a longer life cycle. Jolier clothes are either transformable or reversible and have at least two different variations in the same garment. JOLIER’s timeless, beautifully designed clothing designs are finished with sophisticated details. JOLIER clothes are adjustable, for example, one skirt suits five sizes (XS-XL). Clothing lines and fit are designed to emphasize the feminine body. JOLIER collections are manufactured in Estonia according to high quality standards. Known as a timeless, eco-friendly and sustainable fashion pioneer, JOLIER has been available since 2008. Welcome to Korjaamo Spring Market to discover our JOLIER collection! From office to party, since 2008!

See you at Korjaamo!
JOLIERKotimainen JOLIER-mallisto on saatavilla Korjaamon Kevätmarkkinoilla 11.5.2019 huomattavin alennushinnoin, jopa -80%! Löydä oheisesta linkistä saatavilla olevat vaatteet ja alennushinnat: JOLIER-Korjaamo-2019.pdf. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata tuotteita ennakkoon. Ennakkotilaukset voidaan laskuttaa ja postittaa myös etukäteen esimerkiksi jos et pääse osallistumaan tapahtumaan. Tuotteita on rajoitettu määrä, tilaukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Muuta asuasi hetkessä! Innovatiiviset ja korkealaatuiset JOLIER-mallistot perustuvat muunnettavuuden, koon säädettävyyden ja kestävän suunnittelun perusarvoihin jolloin vaatteelle muodostuu pidempi elinkaari. Jolier-vaatteet ovat joko muunneltavia tai käännettäviä ja samassa vaatteessa on vähintään kaksi eri variaatiota. JOLIERin ajattomat, kauniisti muotoillut vaatemallit on viimeistelty hienostuneilla yksityiskohdilla. JOLIER-vaatteet ovat säädettävissä, esimerkiksi yksi hame sopii viidelle koolle (XS-XL). Vaatteiden linjat ja istuvuus on suunniteltu korostamaan naisellista vartaloa. JOLIER-mallistot valmistetaan Virossa laadukkaiden standardien mukaisesti. Ajaton, ekologisen- ja kestävän muodin pionerina tunnettu JOLIER on ollut saatavilla vuodesta 2008. Tervetuloa Korjaamon Kevätmarkkinoille tutustumaan JOLIER mallistoomme! Toimistosta juhliin, vuodesta 2008!


Nähdään Korjaamolla!
JOLIER